Just joo, lisää huonoja uutisia tähän kaivattiinkin. Juuri kun olin ruvennut toipumaan epäonnistuneesta yrityksestä ja suuntaamaan ajatuksia tuleviin pakkassiirtoihin, tuli yllättäviä uutisia.

Olin uudessa verikokeessa aamulla, ja HCG-arvo oli sama kuin viimeksi. Tämä viittaa kohdun ulkopuoliseen raskauteen, ja ensi viikon alussa otetaan taas uusi verikoe. Siihen asti en voi muuta kuin odottaa ja toivoa että pieni alkio poistuisi munatorvestani itsestään. Tai sitten kiirehtiä sairaalaan jos saan yhtäkkiä kovia vatsakipuja.

Äh, olisin vain halunnut päässä hoidoissa ja elämässä eteenpäin. Kaiken lisäksi sekä minulla että miehelläni on oksennustauti, ja vessa on on ahkerassa käytössä. Charming. Koomista kuitenkin oli että juuri oksentaneena ja peiton alla huonoa oloaan voivotellen mieheni rupesi puristelemaan tissejäni ja yritti hinkkautua ihan lähelle. Ainakin mieheni hormonit hyrrää niinkuin pitää! Torjuin kohteliaasti lähentymisyrityksen sanomalla "älä, mä meen ihan kohta laattaamaan. Tai paskalle."

Onko kukaan blogin lukijoista kokenut kohdun ulkopuolista raskautta? Lähtikö se itsestään pois, vai onko todennäköisintä että joutuu leikkaukseen?