Lomalla ehdin ilmoittautua pakkassiirtoon. Muistin että klinikka piti lomaa heinäkuun viimeisille päiville, ja toivoin että menkat olisivat alkaneet elokuun puolella. No, eivät alkaneet, kellon tarkasti tulivat ajoissa heinäkuun 27. päivä.

Ajattelin että ehkä parilla päivällä ei ole niin väliä, ja soitin ilmoittautuakseni hoitoon 29. päivä. 30. heinäkuuta minulle soitettiin takaisin, ja he sanoivat että "periaatteessa vasta tänään voi ilmoittautua... mutta milloinkas sun kuukautiset alkoivat". "Eilen", vastasin, koska haluan edes mahdollisuuden. "No, me voidaan skannata sut elokuun 10. päivä, luulisi että silloin vielä ehtii, pahimmassa tapauksessa homma siirtyy syyskuulle".

Eli skannaus on siis 10. elokuuta, jolloin on kiertopäivä 15 (eikä kp 13 kuten huijasin). Saa nähdä miten ovis ajoittuu, mutta en uskalla toivoa liikoja. Skannaus on tietenkin taas keskellä työpäivää, joten olen virallisesti "lounastapaamisella" erään toisen työkaverin kanssa, joka itsekin pian aloittelee hoitoja ja on juonessa mukana.

Mutta niinhän se Matti viisaasti sanoi, että jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Pakkassiirron tsäänssit eivät ole niin korkeat kuin tuoresiirrossa, mutta eihän sitä ikinä tiedä.