Huomenna alkaa taas uusi yritys. Uudet toiveet, uusi mahdollisuus ja todennäköisesti uusi pettyminenen. Huomenna (kp 12) skannataan ja katsotaan milloinka ne viimeiset pakkasalkiot (toivottavasti molemmat selviävät sulatuksesta) siirretään kyytiin.

Siirto on todennäköisesti sunnuntaina tai ensi viikon alussa -jos kaikki menee hyvin. Voi olla että ovulaatiota ei taaskaan ole, voi myöskin olla että alkiot eivät selviä sulatuksesta. Hyvin todennäköistä on että tämäkin yritys päätyy negatiiviseen testiin.

Tunnelma on nyt sellainen että hoidetaan tämä homma alta pois, niin pääsen mahdollisimman pian -toivottavasti tämän vuoden puolella - uudeen tuoreyritykseen. Näihin pakkasjuttuihin on mennyt usko ja toivo.

Saisinkohan pidettyä toivoni yhtä matalalla seuraavat 2,5 viikkoa? Pettyisinköhän sitten vähemmän kuin viimeksi? Ja sitä edellisellä kerralla? Ja sitä edellisellä, ja vielä sitäkin edellisellä?  

Miehelläni on muuten lapsettomuushuumoria. Olimme eilen ruokakaupassa ja pullojenpalautusautomaatin edessä seisoi ihan yksin ihana pieni käkkäräpää tummaihoinen poika -ehkä parivuotias. Mentyämme ohi ja hymyiltyämme pojalle sanoi mieheni minulle: "oisko meidän pitänyt varastaa se, oiskohan se helpompaa, ei sillä näyttänyt olevan vanhempia siinä? ", johon minä vastasin että "Käydään ensin ostoksilla ja jos se on vielä siinä niin otetaan mukaan".  Ja sitten hymyilimme toisillemme. Ei, emme ole edelleenkään valmiita adoptioon, mutta mukavaa että voidaan heittää mauttomiakin vitsejä vaikeasta asiasta.

Kommentti 7.10.2009

Olin tänään skannauksessa, edelleen aika samat tunnelmat. Tänään illalla tuikkaan Pregnylin vatsamakkaraan -ovulaatio tapahtuu perjantaina (kun miehen veli vaimoineen on kylässä...) ja sunnuntaina siirretään toivon mukaan viimeiset pakkasalkiot mukaan kyytiin. Puhuin lääkärin kanssa jatkosta, ja hän suositteli että viimeinen tuorehoito olisi poikkeuksellisesti pitkän kaavan hoito (yleensä klinikallamme tehdään ensin kaksi pitkää ja viimeiseksi lyhyt), koska viime tuoresiirto tuotti kuitenkin jonkunlaista tulosta -sen tuulimunan. Mulle on oikeastaan ihan sama -olisihan se lyhyt ollut lyhyempi rumba, mutta jos lääkäri suosittelee kolmatta pitkää niin mikäs siinä. Ihan sama.