Tätäkö ne selkäkivut tarkoittivat? Olen ruvennut vuotamaan, en onneksi ihan punaista, vaan rusehtavaa, mutta ihan reilusti. Niin, ja pieni punainen klöntti oli kanssa.

Pelottaa ihan kamalasti :( 

Yritin soittaa klinikalleni, mutta siellä suljetaan puhelimet kl 12. Tämän jälkeen soitin akuutille gynekologiselle osastolle, mutta he tarvitsevat lähetteen omalta lääkäriltäni. Noh, soitin sitten omalle lääkärilleni jota en ole ikinä tavannut (muutimme loppuvuodesta), jonka sain kiinni puolen tunnin varattua-piippauksen jälkeen. Lääkäri epäröi ja sanoi että ultraus on varmasti turhaa, koska "ei sitä kuitenkaan voi tehdä mitään, jos on keskenmeno". Bitch!! Hän kuitenkin keskustelee kollegansa asiasta, ja soittaa takaisin.

Kyllä taas huomaa että on julkisella hoidossa, kun saa soitella paikasta toiseen ja kukaan ei ota vakavasti. Ja en edes saa miestäni kiinni, vaikka olen laittanut miljoona meiliä ja tekstaria että soittaisi mahdollisimman pian. Helvetti! 

No, ehkä löydän jostain jonkun yksityisen gynen tai klinikan jossa pääsisin skannaukseen tai lääkärin juttusille tai jotain. Saisi edes jonkunlaisen vastauksen.