Simpukan nettisivuilta löytyi mielenkiintoinen artikkeli raskaudesta lapsettomuuden jälkeen -oli ihan kiva lukea etten ole ihan friikki kun huolehdin niin paljon.

http://www.simpukka-yhdistys.fi/Haikarat/plussatuoilonjapelon.pdf

Sain eilen kirjeen, että synnytyssairaalani (ihan epätodellista ajatella vielä synnytystä) on muuttunut, ja jouduin siirtämään np-ultran tähän uuteen sairaalaan. Sinänsä olen tyytyväinen, koska tässä sairaalassa on suuri keskososasto, ja isätkin voivat yöpyä ensimmäisen yön. Toisaalta np-ultra siirtyi taas viikolla eteenpäin, ja sen takia menemme ensi tiistaina taas yksityiselle ultraan.

Turvotus on hieman helpottanut, ilmeisesti niistä magnesium tableteista on ollut apua kun vatsakin on ruvennut toimimaan, mutta vanhojen farkkujen kanssa tekee edelleen tiukkaa. Pahoinvointi on edelleen kaverina aamuisin ja iltaisin, mutta työpäivät menee onneksi yökkimättä. Jotain omituista mun kehossa ainakin tapahtuu, kun ei tee yhtään mieli kahvia tai suklaata, enemmänkin tekee mieli hedelmämehuja ja sitten jotain suolaista. Mmmm, ja pizzaa.

Onkohan siellä vielä joku?

t. Haikaranpelätin 11+0