En ole ehtinyt kirjoittamaan ikuisuuksiin, enkä ole oikein tiennyt mistä kirjoittaisinkaan. Elämään kun ei kuulu sen kummempaa draamaa. Emme ole valmiita uusiin hoitoihin (tai ainakaan mieheni ei ole), ja arki on ihan sellaista tavallista lapsiperheen arkea. 

Kaurapuuroa joka on liimautunut ikuisesti kiinni lattiaan. Hikisenä karkuun juoksevan lapsen perässä konttaamista tarhan naulakossa. Helpoksi iltaruoaksi ranskalaisia ja nakkeja, salaatiksi kurkunpätkä. Aikaisia aamuja ja levottomia öitä. Tutin hakua sohvan alta. Räkäisiä suukkoja naamalle, ja yhteisiä löhöilyhetkiä sängyssä kukonlaulun aikaan. Hämä-hämä-häkkiä, ja hassun näköistä tanssia Ipanapan tahtiin. Ruttuisille papereille piirrettyjä sotkutaideteoksia jääkaapin ovessa. Kosteat silmät, kun tarhan täti antoi pienen paketin mukaan, ja kertoi lapsemme tehneen äidille ja isälle joululahjan. 

Olen hetkisen taka-alalla, ja palaan taas kunhan toisen lapsen suunnittelu tulee ajankohtaiseksi. Toivottavasti pian :) 

t. Haikaraemo ja kohta 1 v 4 kk iäinen ikiliikkuja 

ps. Mafalda, en ole pitkään aikaan päässyt blogiisi, olen miettinyt mitä sinulle kuuluu. Voisitko laittaa kutsun meiliini minni_1980@suomi24.fi. Toivottavasti voit hyvin!