Olemme maalis-huhtikuun aikana olleet taas hoidoissa. Saman kaavan mukaan jolla saatiin tyttäremme aikaan ja jolla viime hoito meni ihan päin mäntyä. Menopur-annosta lisättiin ihan hitusen (viimeksi saatiin ainoastaan 5 munasolua talteen), ja tämän lisäyksen ansiosta vatsa turposi rantapalloksi tuottaen huimat 23 rakkulaa. 19 munasolua saatiin talteen, aikamoinen hypestimulaatio oli päällä. Tarkoitus oli viljellä 5 päivän blasto-viljely, mutta kolmantena päivänä soitettiin labrasta että nyt niin on hidasta meininkiä lämpökaapissa että tulehan siirtoon. Ja kyytiin siirrettiin kaksi 8-soluista alkiota. Toinen näytti ruudulla jalkapallolta, ja toinen epämääräiseltä kukkakaalelta (mahtavaa kun yksityisellä näkee alkiot ennen siirtoa). 

Tänään on tasan 2 viikkoa punktiosta, ja huomenna olisi virallinen testipäivä (tosin olen huomisen työmatkalla joten verikoe menee perjantaille). Olenko osannut odottaa kiltisti? En. 

Testasin aamulla epämääräisen tuloksen. Testin ohjeiden mukaan oikean tuloksen saa jo 3 minuutin kuluttua, ja neljä minuttia siitä kun tikku on kasteltu, ei ollut YHTÄÄN mitään - ei edes "viivan paikkaa". 

6-7 minuutin päästä tikkuun pissaamisesta toiseen ikkunaan rupesi tulemaan haaleaa väriä, ja 8 minuuttinen testi on nyt sitten tämän näköinen. Eli kuitenkin testiajan (10 min) sisällä. Apuva. En uskalla innostua liikaa, koska vuoden 2009 tuulimunaraskaudessa tuli nimenomaan sellainen "hidas haaleenvaalea viiva". 

Mutta toivoa on ainakin, piiiitkästä aikaa :) Ylihuomenna tiedetään sitten että onko siellä mitään. Siihen asti käyn vilkaisemassa tähän astisia testejä noin viiden minuutin välein vaikka TIEDÄN että niitä roskishaamuja EI saa uskoa. Ja vaikka se saattaisi olla itsensä kiusaamista, niin olen jo käynyt laskemassa mahdollisen lasketun ajan (1. tammikuuta 2014), JOS nyt tästä tulee jotain. 

t. toiveikas kohta 3-vuotiaan Haikaranpennun emo

Torsdag%208%20min-normal.jpg