Mikä on se suuri tapahtuma joka jännittää viimeisillään raskaana olevaa x-Haikaranpelätintä? Tapahtuma joka varmasti sattuu ja jossa levitellään alastonta alapäätä tuntemattoman ihmisen edessä? 

No sehän on "Brazilian Wax". Voi kamala, kaikkea sitä pitikin mennä tekemään. Ajattelin että voisin hemmotella (mitä ajattelinkaan?) itseäni käymällä kosmetologilla ennen synnytystä, ja saada alapää siistiksi ja "puhtaan oloiseksi" ennen synnytystä. Eipä tuo sheivaus enää oikein onnistu, kun puuttuu näköyhteys ja pelkään viilteleväni vääriä paikkoja ihan tunnustelemalla. 

Minua jännitti vähän etukäteen, mutta kosmetologi oli kyllä mukava ja yritti heittää Small-talkia jotta rentoutuisin. Hän levitti lämmintä (ei niin kuumaa että sattuisi) vahaa jäätelötikun kokoisella puupuikolla bikinialueelle, ja RÄPS AUU AUU AUU, noin 30-40 kertaa yhteensä. Siis ihan pieni alue kerrallaan, mutta aivan järkyttävä repäisevä kipu, joka lamautti hengityksen ja sai minut ihan hikiseksi. Ja minä kokeneena "munankeräilijänä" (lapsettomuushoitojen punktio) ja piikitysten kohteena (hormonipiikit) luulin että minulla olisi korkea kipukynnys. No ei ole! 

En tietenkään voi verrata tuota kipua synnytyskipuun, sillä synnytys voi kestää vaikka kuinka monta vuorokautta, ja nyt selvittiin vartissa. Mutta silti.... Se yksittäinen viiltävä repäisy vetää kyllä vertoja tujakoille supistuksille. Ja synnytyksessä on vielä se hyvä puoli, että sillä saadaan hyvää aikaan. Nyt saatiin aikaan arka ja punoittava alapää, ja puuvillaisten pikkuhousujenkin hankaus sattuu. 

En voi suositella, mutten silti mene lupaamaan ettenkö ikinä sortuisi uudestaan moiseen humputukseen. Ainakin kosmetologi lupasi että seuraavat kerrat eivät satu läheskään yhtä paljon, kun karvat ovat vielä "nuorempia". 

Mamma mia! 

t. X-Haikaranpelätin 37+4, 78 kg 

ps. Palkitsin itseni jälkeenpäin kasvohoidolla ja jalkahoidolla saman naisen luona, ja törsäsin vielä 8 kerran hedelmähappohoitoon saadakseni vanhat aknen jäljet naamasta pois. En juurikaan panosta ulkonäkööni, joten annoin kerrankin visan vinkua ihan lohdutuksena.