1. Tunnustella tissejä parin tunnin välein ja miettiä kummasta imetin viimeksi. Päättää että ensi kerralla muistan mutta unohtaa heti taas. 

2. Sanoa 20 kertaa innokkaalle isosiskolle "EI NYT se nukkuu, EI NYT" tai "VA-RO-VAI-SES-TI". 

3. Aloittaa joku kodin askare (esim. tyhjentää kolme astiaa täydestä astianpesukoneesta), muistaa että joku toinen askare jäi myös kesken, ja aloittaa se aikaisempi alusta. Ja keskeyttää se. Laittaa tutin vauvan suuhun ja aloittaa neljäs askare. 

3. Vaihtaa 10 kakkavaippaa, niistä pari keskellä yötä. Löytää seuraavana aamuna kakkavaippoja makuuhuoneen nurkasta, koska yön hämärässä ei jaksanut raahautua roskapönttöön asti. 

4. Katsoa Facebook, Hotmail ja LinkedIn noin 50 kertaa (mitä muuta imettäessä VOI tehdä, varsinkaan yöllä?). How boring is that! Luen jopa jokaikisen Groupon-mainoksen meilissäni! 

5. Päättää monta kertaa "huomenna menen suihkuun / vaunulenkille / imuroin" jne.  

6. Olla 23 tuntia neljän seinän sisällä, tunti menee esikoisen tarhareissulla ja kaupassa. 

7. Nukkua pari tuntia, herätä tunniksi imettämään ja kuuntelemaan vauvan rutinaa, nukkua tunti, hereillä tunti, nukkua tunti, hereillä tunti, kunnes on jo aamu ja esikoinen pitää viedä tarhaan. 

8. Irvistellä vauvalle lukuisia kertoja kamera kädessä toivoen kameran tallentavan puoli sekuntia kestävän hymyn. IHANAN hymyn! Mutta yleensä ne hetket jäävät vain meidän kahden väliseksi. 

9. Ajatella ainakin sata kertaa "mä en jaksa". Mutta jaksan kuitenkin. 

10. Rakastua pieneen vauvaani uudestaan ja uudestaan. 

t. x-Haikkis ja 4 vkon ikäinen maitonaama