Soitin klinikalle sovittuun aikaan. Sairaanhoitajan äänensävystä kuulee yleensä jo heti minkälaisia uutisia on tulossa. Ääni oli empaattinen, rauhallinen, ja osaaottava.

Verikokeessa näkyi jotain, mutta arvo oli liian pieni. Kyseessä on todennäköisesti ns. biokeeminen raskaus. Joku on yrittänyt tarttua kiinni, mutta ei ollut tarpeeksi vahva kiinnittyäkseen kunnolla kyytiin. Kysyin sairaanhoitajalta voisiko arvo olla pieni sen takia että verikoe otettiin päivää aikaisemmin kuin normaalisti, johon hän vastasi: ”niin… no kyllä sen siltikin pitäisi olla korkeampi. Onko sulla vuotoa?” johon kerroin että pientä rusehtavaa tuli aamupäivällä. ”Niin, se on kyllä sitten epätodennäköistä että kyseessä olisi normaali raskaus, joten otetaan uusi verikoe tiistaina ja mietitään sitten jatkoa.”

Kaksi haamutestiäni ovat edelleen tallessa, ja niistä näkee selvästi että eilisaamun viiva on tämänpäiväistä vahvempi, mikä tukee biokeemisen raskauden todennäköisyyttä. Hcg arvo oli 27, ja sen olisi ilmeisesti pitänyt olla yli 50.

En tiedä mitä pitäisi ajatella. Lähdin kesken työpäivän kotiin ja kotimatkalla itkin hysteerisesti puhuessani mieheni kanssa. Nyt on oikeastaan vain tyhjä olo, ei edes itketä. Kyllä tämä tästä, jotenkin.

Halusin vielä kommentoida sinulle, viidettä kertaa raskaana oleva, joka kommentoit edelliseen kirjoitukseeni tuosta testailun hankaluudesta. Olen kokeillut useita merkkejä, mutta Apteekin oma on ainakin minulle ainoa joka on aiheuttanut näitä roskishaamuja, sen takia en voi sitä suositella. Näin epätoivoinen ihminen ei voi olla tulkitsematta roskishaamuja, luki paketin ohjeissa vaikka mitä. Musta tuntuu että meidän kahden käyttökokemuksia ei voi kamalasti vertailla, jos sinulla on jokaisella viidellä testikerralla pärähtänyt tikkuun kaksi viivaa. On varmasti helppo päivitellä "testihysteriaa" jos itse raskautuu miehen alushousujen pyykkäämisestä.

Joka tapauksessa, kiitos kaikille viesteistä!