12:sta munasolusta ainoastaan kolme oli lähtenyt jakautumaan. Kaksi nelisoluista ja yksi kolmisoluinen rääpäle. Olen kieltämättä aika pettynyt. Mies rupesi itkemään että se on hänen syynsä, kun ei tällä kertaa syönyt niin paljon vitamiineja ja elänyt niin terveellisesti kuin viimeksi. En osannut sanoa muuta kuin halata, mutta mielessäni ajattelin että pitää mennä apteekin kautta ostamaan niitä pirun vitamiineja miehelle kevättä varten.

No, kaksi laitetaan kuitenkin kyytiin, onhan se kuitenkin jotain. Tiedetään ainakin sitten ettei tarvitse tuhlata aikaa niihin pakkasyrityksiin, vaan voidaan jatkaa pian yksityisellä jos tästä ei tule mitään. Niin ja täytyy kysellä niiden nelisoluisten laaduista kunhan päästään klinikalle tunnin päästä.

Äh, pitäisi yrittää piristyä, onhan kolme parempi kuin ei mitään.

t. Haikaranpelätin

Edit. kl 15.30 Tämä päivä on yhtä vuoristorataa. Aamulla kun ajettiin kohti keskustaa niin kiukuttelin ja mökötin. Vaan kolme. Ennen alkionsiirtoa menin akupunktioon. En tiedä mitä piikkejä pistelivät tällä kertaa, mutta rupesi hymyilyttämään. Hymyillen kaahasimme akupunktiopaikasta klinikallemme. Siirto sattui pirusti (kohdunkaulani on käyrä), mutta kaksi nelisoluista saatiin kuitenkin kyytiin. Olin jo kiirehtimässä pissalle kun lääkäri pyysi istumaan alas. "Niin, jos tämä ei onnistu niin laitetaan se pakkasalkio. Ja jos se ei selviä sulatuksesta niin jatketaan sitten vielä kerta pitkän kaavan hoidolla..." (WHAT?) "...Niin, Vaikka se sun keväinen tuulimuna oli hurja kokemus, niin se kuitenkin osoitti että voit tulla raskaaksi, niin kyllä me vielä annetaan sulle yks hoito". Olisin rutistanut lääkäriä mutta olin niin ihmeissäni etten tajunnut sanoa paljon mitään.

Samaan aikaan mulla on tosi surullinen mieli Sydänjään puolesta. Elän niin touhussa mukana, ja muistan elävästi miten mieheni sai taluttaa minua (kyyneliä tuli niin paljon etten nähnyt eteeni) lääkärin kerrottua että kevään tuulimunaraskaus keskeyttäisiin lopullisesti. Välillä tuntuu että Jumala on itsekäs kun haluaa niin paljon rakkaita enkeleitä itselleen.