Menkat alkoivat aamulla, ja ilmoittauduin viimeiseen julkisen tarjoamaan ICSI:in. Klinikallamme on ruuhkaa, ja vain kolme ilmoittautumista menee päivittän läpi. Olen itse saanut "valitettavasti ei ole tilaa..."-vastauksen kolme kertaa ennenkin, joten olin varautunut siihen että pettyisin jälleen kerran.

Mutta minulle löytyi kun löytyikin paikka!! Sain ajan skannaukseen vajaa kolmen viikon päähän, ja sitten alkavat elämäni kolmannet vaihdevuodet (ja toivottavasti toiseksi viimeiset).

Viime viikolla mietin kovasti jatkosuunnitelmia, ja olin ahdistunut kun emme ole mieheni kanssa samoilla linjoilla. Nyt mietin juuri nyt tätä hoitoa, ja yritän keskittää kaiken energiani tähän loppuvuoteen.

Hoito tehdään tasan samoilla lääkkeillä kuin viimeksikin (vaihdevuodet kerran päivässä piikitettävillä Suprefactilla ja stimulointi Menopur-coctaililla), koska viimeksi tulin edes pikkuisen raskaaksi. Koska pitkän kaavan hoito on niin mielettömän pitkä, niin punktio on toivon mukaan joskus joulukuun 7. ja 9. päivän tienoilla.

Eli jos kaikki menee aikataulun mukaan, niin jouluna ollaan sitten todella iloisia tai surun murtamia. Henkiset panokset rupeavat olemaan jo sen verran suuria, etten tiedä miten selviän mahdollisesta pettymisestä. Kai samalla tavalla kuin ennenkin. Nyt on pelattava niillä voimilla ja panoksilla mitä on. Pokeritermein: I´m all in.