Mulla ei varsinaisesti ole mitään valittamisen aihetta julkisesta klinikastamme - saimme asiantuntevaa hoitoa, ja kaikista ihanimman tuloksen. Kun joulukuussa 2009 sain plussan, niin kaikki pettymykset (esim. hoitoon pääsy oli arvontaa koska he ottavat vain kolme hoitoon päivittäin) ja pitkä prosessi unohtui samantien.

Nyt kakkosta toivoessa olemme taas yhteydessä julkiseen klinikkaamme. Meillä on yksi kolmisoluinen ruppana pakkasessa, ja se laitetaan tietysti kyytiin ennen kuin ruvetaan investoimaan 7000 euroa yksityiselle klinikalle.

Otin yhteyttä julkiselle klinikalle, ja kysyin miten saisin pakkasukon kyytiin. Tarvitsen lähetteen omalta lääkäriltäni. Olen nyt yrittänyt kolme päivää soittaa lääkärilleni puhelinaikana, mutta olen jonossa enkä pääse läpi (enkä viitsi soittaa akuuttinumeroon). Ilmeisesti meistä otetaan hepatiitti- ja HIV-kokeet ennen kuin voin saada lähetteen, ja lääkäri haluaa jutella kanssani. Kun lääkärini on lähettänyt klinikalle lähetteen, klinikka käsittelee papereitani ja lähettävät minulle kirjeen. Ja SITTEN voin ilmoittautua hoitoon kp 1.

Kävimme yksityisellä tutustumiskäynnillä aamulla. Tulimme viihtyisiin tiloihin, meille tarjottiin kahvia, ja hymyilevä "small-talkkaava" lääkäri jutteli meidän kanssa. Skannasi minut, katseli julkisen hoitohistoriaani ja laittoi verikokeisiin.
Ihan miten te haluatte. Suosittelen että tehdään sama hoito mikä onnistui viimeksikin. Ihan milloin haluatte aloittaa. Saatte itse päättää. Joka päivä auki.  

Rahalla saa ja hevosella pääsee. Toivottavasti sillä rahalla saa myös tuloksia!