Tänään tulee viikko siitä kun aloitin piikittelyn Suprefactilla. Ensimmäinen piikki oli yllättävän hankala -neula tuntui paksulta ja ihoni vieläpä paksummalta - mutta jo toinen meni helposti. Tuttu tekniikka on tallessa: nopeasti vatsamakkaraan tuikaten, niin neula uppoaa jenkkakahvaan.

Sikainfluenssa jännittää. Kuulin että hoito saatetaan jopa keskeyttää, jos sairastuu huonoon aikaan (punktiota ennen). Olen varustautunut desinfioivalla käsigeelillä, mutta joka paikassa tuntuu olevan yskää. Kaupan kassajonossa, bussissa, lentokentän odotusauloissa.  Jopa vieressäni istuvalla työkaverillani on pientä lämpöä, mutta ei sitten tajunnut jäädä kotiin, koska lämpöä oli ainoastaan 37,4 (hänen normaalilämpönsä on alle 36). Naureskeli käsigeelilleni ja sanoi että "se tulee jos tulee, hysteerisyydestä ei ole mitään hyötyä". Hän ei tosin tiedä hoidoistani, mutta eipä tuollaiselle idiootille huvita mitään kertoakaan.

Haluaisin olla mahdollisimman terve tämän "viimeisen" hoidon aikana. Tarkoituksena on käydä myös akupunktiossa munisten kasvattelun aikana. Toivo ei ole edelleenkään kovin korkealla, mutta tiedänpä ainakaan sitten tehneeni kaikkeni.

Eipä muuten sen kummempia, aika tuntuu matelevan. Ja vielä on mooooonta viikkoa joulunalusviikkoon, jolloin saamme tämän tuore-ICSI:n tulokset.