Uusi raskaus tuntuu aika monella tapaa erilaiselta. Vaikken uskalla uskoa liian paljoa, en ole kuitenkaan samanlaisessa jatkuvassa paniikissa kuin esikoista odottaessa. Mutta huomaan sanovani miehelleni vahingossa "sit kun..." kun viime kerralla sanoin aina visusti "jos kaikki menee hyvin niin sit...". 

Pahoinvointia ei ole ollut niin paljoa kuin viimeksi, mutta sen sijaan olen todella uupunut. Jopa 10 tunnin nukkumisen jalkeen, on edelleen krapulainen olo. Makailen aika paljon sohvalla "turhakkeena" silmat kiinni, vaikka esikoinen kaipaisi jatkuvasti huomiota. Toivottavasti 12:sta raskausviikon tienoilla helpottaa. 

Olimme ultrassa klinikallamme viime torstaina (7+1), ja pikku sintti oli 10,6:mm mittainen. Klinikka tarjoaa viela "ilmaisen" mielenrauhaultran viikolla 9 ("ilmaisen", koska olemme maksaneet vajaa 7000 euroa kolmen hoiton paketista), ja se tuntuu kivalta. 

Yksi asia oudostuttaa: miten maha voi muka olla jo NYT kasvanut? Mutta kylla se vaan on, kaikki tiukat housut on jo heitetty nurkkaan. 

t. x-Haikkis 7+4