Kiitokset ihanista viesteistänne, ne lämmittävät kovasti mieltä vaikka tunnelma on aika apea.

Aamun uusi testi oli myöskin puhdas nega, joten haluan iltapäivän verikokeen (tulokset huomenna) alta pois, niin voidaan päästä suunnittelemaan seuraavaa siirtoa. Pientä menkkamaista juilintaa on ilmassa, mutta toivon että ne alkaisivat vasta illalla tai mielummin huomenna, koska klinikallamme ei voi ilmoittautua uuteen siirtoon ennen kuin on saanut verikokeen tuloksen. En halua tuhlata yhtään ylimääräistä kuukautta, haluan pakkassiirron alta pois, jotta päästään mahdollisimman pian "oikeaan" siirtoon, tuoresiirtoon. Se on sitten meidän viimeinen tuoresiirto julkisen piikkiin, jatkosta en tiedä.

Olimme eilen illalla kyläilemässä tuttavapariskuntamme luona. Olin laittanut etukäteen viestin emännälle, joka tietää tilanteestamme. Selitin viestissä tilanteen, mutta kerroin etten halua puhua asiasta koska rupeaisin vaan itkemään, ja kyläilemässä oli yksi tuntematonkin pariskunta. Ehkä oli hyvä olla muualla kuin kotona itkemässä peiton alla, mutta voi PERHANA kun mulla meni hermot mieheen kyläilyn aikana.

Jaa miksi? Hän meni TUPAKALLE. Sanoin hienotunteisesti ja vihjaillen (en kehdannut sanoa suoraan kun paikalla oli tosiaan ihmisiä joita en tuntenut etukäteen), mutta kehtaskin polttaa. Vaikka oltiin sovittu että jos tulee nega, niin sitten pitää lopettaa tupakointi, juoda mahdollisimman vähän alkoholia ja syödä vitamiineja. Purin ilmeisesti pahaa oloanni mieheen, ja sanoin happamasti kotiin tullessani että "jos sä jatkat tota polttamista ennen kun mä plussaan, niin etpä kyllä halua tarpeeksi lasta". Aika hyvä tunnelmankohottaja viimeisenä iltana ennen miehen työmatkaa -ei nähdä neljään päivään.

Näin jälkeenpäin ymmärrän että oli ehkä turhan dramaattista mököttää YHDESTÄ tupakasta, mutta saisi sekin pälli vähän ajatella. Mä altistan kroppani hormoneille ja ronkkimiselle, ja ainoa asia mitä se voi tehdä on tukea mua (sitä tehtävää ei tosin voi vähätellä) ja yrittää elää terveellisesti.

Anteeksi jälleen kielenkäyttöni, mutta VITUTTAA. En keksi parempaa sanaa tälle olotilalle.