Anteeksi, että kulutan verorahoja näin röyhkeästi käymällä ylimääräisessä skannauksessa. Olisihan mun pitänyt tietää että on normaalia että sikiön sydänäänet vaihtelevat (vaikka oma lääkärini ei sitä tiennyt).

Anteeksi että kysyin skannauksen aikana, että näyttääkö sydän normaalilta, kun kerran vajaan kolmen viikon päästä sitä se kerrotaan mulle kuitenkin. Sanoitte mulle että tossahan se lyö, ja se tietenkin riittää.

Anteeksi että häiritsimme teidän työpäivää kysymällä vastaako Pötkylän kooltaan viikkoja, kyllähän mun olisi pitänyt arvata että se nukkui juuri sellaisessa asennossa että teidän oli hankala mitata. Mutta onneksi sanoitte asiantuntevasti että "näyttää ihan hyvältä, tollasilta ne näyttää".

Mieheni puolesta pyydän edelleen anteeksi että kehtasi kysyä näkyykö sukupuolta -olisihan hänen pitänyt tajuta että teillä on oikeasti tärkeämpääkin tekemistä kun siirtää ultralaite sinne jalkoväliin.

Vielä kerran anteeksi. Nähdään ehkä rakenneultrassa -sen jälkeen ei sitten nähdäkään, koska vaivaan jatkossa yksityistä skannausklinikkaa. Tai sitten psykologia.

t. ilmeisesti luulosairas ex-Haikaranpelätin 17+4